U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Opel Signum 2.2

Krijuar nga: mk.cars

Opel signum 2.2, 2004, diesel

Krijuar 1 javë më parë

Specifikat


Cmimi: 2,990
Kategoria: Makina
Shteti : Maqedoni
Qyteti: Struga

prodhuesi: Opel
modeli: Signum
viti: 2004
kilometrat: 200.000-249.999
transmetuesi: Automatik
karburanti: Naftë
ngjyra: E hirit

Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.