U lodhe duke kerkuar atë
çfarë dëshiron?

Korrse bari Gjermane e Re

Krijuar nga: Shop Al

Shitet korrse bari e pa perdorur . Me disk dhe me fije . E sapo ardhur nga Gjermania . Me amballazh .

Krijuar 7 muaj më parë

Specifikat


Cmimi: 150
Kategoria: Makineri
Shteti : Shqiperi
Qyteti: Lushnjë


Sugjerimet

Jeni te interesuar për punë?

Nëpërmjet këtij aplikimi ju keni mundësinë që ti dërgoni punëdhënësve që janë të interesuar për të njëjtin pozicion pune që ju do aplikoni çdo informacion që atyre ju nevojitet rreth jush dhe ata mund t'ju njoftojne nepermjet telefonit ose email-it.

Vazhdoni
)

Adblock Aktiv. Ju lutem hiqni bllokuesin e reklamave!


Sistemi yne ka pikasur bllokues reklamash. Ju lutem hiqni Bllokuesin e reklamave dhe Rifresko Faqen.
Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.

Ne kemi nevojë për ndihme për të operuar faqen, dhe pothuajse e gjithë kjo vjen nga reklamat tona në internet.